Autor: Hina

Život
14.12.2022.
08:50
Radnici kojima treba alarm za buđenje umorniji su od onih koji se bude bez njega, rezultati su američke studije sprovedene na 450 kancelarijskih radnika u Americi.
  • Mile

    16.12.2022 08:16
    Stres
    Stres, ljudi moji, samo stres. Ajd jeste i fizički umor - zavisi od vrste posla, ali svaki posao nosi i nivo stresa. Ja sam preumoran cele nedelje, sve do petka uveče. Kad u petak predveče stignem kući, kao da nisam isti taj lik kao u sredu. Kao da je neki veliki teret skinut sa mene i uopšte ne osećam umor. Petak na subotu spavam kao mačka, bez problema 8-9 sati u cugu. Subota na nedelju isto. E u nedelju već znam šta sledi i opet imam neki pritisak, nervozu, loše spavam - svaki ponedeljak je loš, kao i svi ostali radni dani. Možda da menjam posao? Lakše reći nego uraditi. pozdrav Mile

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna