Autor: City magazine

Život
23.12.2022.
21:56 > 22:09
Taste atlas objavio je rekapitulaciju 2022. godine na osnovu najboljih kuhinja i tradicionalnih jela.
  • Leskovcanin

    24.12.2022 21:12
    Bljak
    Znate li koliko mesa ima u pljeskavici ? Rostilj a u njemu sve i svasta _ otpad je tu
  • More

    24.12.2022 15:40
    More
    More da nas Turci neutuze zbog kradje?!
  • mirko

    24.12.2022 10:33
    Baš šteta što je pljeskavica na 99 mestu, ali je zato na prva tri po izazivanju raznih karcinoma želuca i debelog creva. Nraročito spremana na tradicionalo Tursko-Srpski način- dim,čađ i kojekakvi stabilizatori bajatog i prokislog mesa.
  • Милош

    24.12.2022 09:23
    @Srdjan
    У праву сте заиста! Нека ми неко наведе изворно Српско јело и њиме оде на неко међународно такмичење!!!
  • @Srdjan

    24.12.2022 09:22
    Proja i kačamak su od kukurznog brašna a kukuruz je donet iz Amerike.
  • Srdjan

    24.12.2022 08:37
    Srdjan
    I pljeskavica to jest,rostilj nije Srpski proizvod niti izum,vec Turski kao,80% jela koje,smo prisvojili od njih tokom vekovne,vladavine ovim prostorima! Srpska jela su,Proja,Cicvara,Pogaca,mozda Pecenje,recna Riba,Kacamak,...i to je sve!
  • xqt

    24.12.2022 07:41
    Ukusna je, ali...
    Pljosnata faširana šnicla, zaista neobično i karkteristično jelo.
  • Laki

    24.12.2022 03:28
    Sarma je na 92. mestu, ali iz neke druge drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna