Autor: N1

Život
18.03.2023.
19:44
Muškaraci, većina njih, kojima je dijagnostikovan karcinom prostate mogu da odlože ili izbegnu agesivne tretmane, a da ne ugroze svoje šanse za preživljavanje.
  • Milan

    22.03.2023 11:53
    Milan
    M.stosic@ Imam 56 godina i otkrili si mu rak prostate pre dva meseca i u sto skorije vreme treba da se oprisem. Bio sam u dve razlicite insitucije na konslutacije i obe se slazu da treba da se uradi radikalna prostatektomija ali se u razlikuju u metodama. Oba lekara se slazu da je minimalna sansa da se seksualna funkcija uopste vrati.
  • Pera

    21.03.2023 19:21
    Sns rak
    Rak vucic jede srbiju umire nam i narod i deca zahvaljujuci sns bagri i njihovim nato sefovima
  • Deks

    21.03.2023 13:27
    Pošto kažete da Vam se seksualna funkcija vraća nakon odstranjivanja prostate zanima me da li je to u potpunosti tako? Naime poznato je da se veći deo semene tečnosti proizvodi u prostati, ako se ona odstrani, kako je moguće da se ona oformi a to je bitan deo seksualne funkcije.
  • M.stosic

    18.03.2023 20:59
    M.stosic
    Mogu samo napisati ako vam dijagnostikuju rak prostate pod hitno se operirati i izvaditi prostatu! Sve funkcije vam se vraćaju za 10 dana od normalnog mokrenja do seksa! Nikako odlagati i šta čekati…da vam rak metastazira to nikako! Radio sam u Turskoj klinici pre 5 godina ovu operaciju i vise nego sam prezadovoljan!!! I cena je pristojna za naša primanja!!! Vadite djubre pod odmah iz sebe!!! Hvala i ziveli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna