Autor: FoNet

Život
18.06.2023.
16:36 > 16:36
Udruženje "Prvi put s ocem" pokrenulo je inicijativu da se u Srbiji uvede Nacionalni dan očeva.
  • Imre

    19.06.2023 11:40
    Nedostatak oceve paznje vidi se na deci kad porastu u ekonomskom privredjivanju,stednji i prenosu tih saznanja ne posredno i na unucad.
  • Mp

    19.06.2023 10:20
    Mp
    Kako neucestvuju? Covek kada odluci da stvara porodicu mora biti spreman na sve a najviše na rad i zaradu! Svi bi hteli da sede i igraju se sa Decom ali retko ima neko taj luksuz kako ovde tako i u Svetu! Tata je tu da Detetu priušti sve materijalno u koraku ide i emotivno! Otac je Glava kuće a Žena Vrat! Majka je po prirodi predodređena da provodi vreme vise sa Decom dok Otac treba da im obezbedi sto pristojniji život i odrastanje! Tako ja gledam na to i radio sam tako! Sada su moja Deca odrasla i zasnovala svoje Porodice i slično postupaju! Mada Snajke sada rade i pokušale su da mi uvaljuju Unuke na čuvanje sto sam odbio jer nisa u nikakvoj obavezi da ih cuvam i animiram dok oni rade izlaze Itd! Ako nisi spreman(spremna) za Roditeljstvi Odricanje…nemoj ni pokušavati da to postaneš!!! I zaista sam sada miran dodju nedeljno dva tri puta i to vreme provedemo kvalitetno bez ikakvih interesa!!! Tako je kod mene dok kod drugih nije i vidjam svasta!
  • Tale

    19.06.2023 06:57
    Sve zavisi od obrazovanja očeva. Naravno i želje da neko bude otac, da se druži sa svojom decom i učestvuje u njihovom odrastanju i vaspitavanju.
  • Eja

    18.06.2023 22:34
    Divno
    Živele tate!
  • Labud

    18.06.2023 22:25
    Ako ja dobro shvatam, oni traže da im država pomogne da izvedu svoju decu u park, da im pomognu oko domaćeg, da operu sudove? A ko i šta ih sprečava da to urade sami? Žene? Drugi očevi? Šta nije u redu sa ovim svetom?
  • Ivan

    18.06.2023 21:39
    Sve je to uredu
    I slazem se da mi ocevi ne ucestvujemo dovoljno u razvoju dece i vaspitanju ali se trudim maksimalno kada sam kuci da sam tu a ne da buljim u telefon i televizor. Imam dvoje dece. Moj problem je sto odem ujutru u 7 na posao i dodjem uvece u 8 od ponedeljka do subote na zalost da bi ta ista moja deca (i supruga) imali sve sto im treba. Sva sreca pa je mama tu za sve. Ja sam "nedeljni" tata pa se svi zajedno druzimo ceo dan i tata i mama i deca.. i sta mozemo, jako mi je zao zbog toga iskreno..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna