Autor: Tanjug

Život
03.07.2023.
11:58
Eurokontrol, koji upravlja evropskim vazdušnim prostorom, saopštio je da će tokom leta doći do "velikog opterećenja" avio-saobraćaja u mnogim važnim regionima.
  • Ahab

    03.07.2023 19:09
    Za vreme korone jedva su docekali da pootpustaju desetine hiljada radnika iz avio kompanija.
    Sada kada im ti radnici trebaju-kme kme.
    Lihvari belosvetstki, jajare i secikese one najgore vrste.
  • B

    03.07.2023 17:14
    Zato mi pomažemo
    I otkazujemo rasprodate letove.
    Da ne bude gužva.
    Vesić vizionar predvideo ovo.
  • Putnik

    03.07.2023 15:39
    Bezobrazluk, alavost, zelja za sto vecim profitom, smanjenje broja radnika... avio kompanije i aerodromi pravdaju ratom u Ukrajini. Pored svega sto smo do sada culi, sad je Ujrajina i velik "proizvodjac" vazdusnog prostora.
    Sta sve nece reci kako bi opravdali svoju alavost i zelju za profitom! Povecajte vi gospodo broj zaposlenih, ukozite u aerodrome, povecajte kapacitete... pa nece biti problema. Ne, lakse je reci, rat u Ukrajini, morate da cekate, a profit samo raste!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna