Autor: Tanjug

Život
06.07.2023.
06:15 > 07:03
Turista iz Engleske, koji je optužen da je oštetio rimski Koloseum, rekao je da nije svestan starosti antičkog spomenika.
  • Milan

    06.07.2023 11:08
    Ljudska glupost...
    Koliko neobrazovan i tupav treba da budeš pa da "ne znaš" da je Koloseum u Rimu istorijski spomenik.
    To je problem današnje civilizacije - neki pametni ljudi su omogućili glupim ljudima da relativno pristojno žive, a sad ti glupi, figurativno ili bukvalno, upropaštavaju sve oko sebe, nesvesni svoje gluposti i ograničenosti. Pri tome, marketinški stručnjaci i političari im podilaze, jer im prave promet ili daju glasove na izborima, pa ne shvatajući da su zapravo ovce za šišanje, misle i da su nešto mnogo bitni. Najgore je kada glup čovek počne da priča o "pravu na mišljenje", a ceo život nije imamo dve originalne misli, nego ponavlja nekakve tupave parole i gluposti koje je čuo na TV ili pročitao na FB.
  • Арсен Лупен

    06.07.2023 10:47
    ...
    @Kaca Telep
    Причам у своје и само своје име. Не бих га снимао него би добио такву дандару да би се ус*ао. Да му је то урадио не би било потребе за потрагом за дотичним. Ви имате храброст миша ја бих рекао.
  • Nana

    06.07.2023 09:35
    Antički spomenici su preživeli vekove ratova, revolucija, zemljotresa ali ove retardirane instsgram, tik tok i ostale generacije izgleda da neće.
  • Kaca Telep

    06.07.2023 09:28
    @Arsen Lupetajuci
    Ne lupetaj, Arsene!

    Zahvaljujuci coveku koji je sve dokumentovao, ne samo da ce pocinilac biti kaznjen, vec je i podignuta svest o tome koliko stete iz neznanja neko moze naciniti.

    I sigurna sam da bi ovi sto prozivaju coveka koji snima (a ne onoga koji je nacinio stetu) prosli cutke, ako ne i sami urezali svoje ime u spomenik kulture. Strasno!
  • Арсен Лупен

    06.07.2023 08:52
    ...
    А овај што га снима је још већи идиот.. Још на крају каже ''Stupid asshole''.. Са безбедне удаљености.
  • Miša

    06.07.2023 07:29
    Brat bugarin nike znao, pa ispao....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna