Autor: Tanjug

Život
21.01.2024.
20:27
Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika izjavo je da se planira izgradnja gondole koja bi povezivala vrh Kopaonika sa vikend naseljem Treska.
  • Dragan

    22.01.2024 09:37
    Ah
    Kao i svake gofine idem na Jahorinu ,Kranjsku goru ili Sljeme.Ne idemo na betonirani i uništeni Kopaonik.
  • Laloš

    21.01.2024 22:16
    Džaba sve Kop je uništena,precenjena planina bez osnovne infrastrukture koja ne može da se poredi ni sa jednim iole ozbiljnijim evropskim ski centrom. Za početak napravite kanalizaciju i prečišćivač kanalizacionih voda a ne da gurate g.... u okolne potoke. Za ove kapacitete treba bar duplo više kilometara osneženih staza. Dok se to ne napravi ovo će biti samo precenjeno mesto gde se dolazi da se pokaže ko koliko ima para na računu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna