Autor: Beta

Život
29.01.2024.
11:58
Portal "Interrail", koji od 1959. godine pomaže putnicima da "otkriju Evropu", uvrstio je prugu Subotica - Segedin među deset "uzbudljivih železničkih iskustava" koje treba probati u 2024. godini.
  • lalo

    04.02.2024 08:55
    "Voz će od Beograda prolaziti kroz Novi Sad, Suboticu i Segedin, završavajući u Budimpešti."

    Ima linija od BG-BP koja prolazi kroz Suboticu, alu ne ide za Segedin koji je istočno... išao sam ovom linijom više puta dok je još postojala. Ova Subotica-Segedin je potpuno druga linija. Ili sam ja nešto propustio ili je informacija u članku netačna.
  • Vukan Vukanović Vule

    02.02.2024 14:10
    Treba da uračunaju i jednočasovni vojno-policijski carinski pretres od strane mađarskih carinika.
  • Zebra

    29.01.2024 22:18
    Jel zbog šverca migranata? Kontam da je uzbudljivo kad ih nahvataju…
  • iznogud

    29.01.2024 12:57
    Sta tacno
    Sta je to tacno uzbudljivo na toj pruzi? Kukuruzi u poljima?
  • ex chapman

    29.01.2024 12:56
    vrlo uzbudljivo
    Interrail se izgleda nije dobro obavestio
    Izgleda im niko nije rekao da je pruga Novi Sad - Subotica pocupana i da se vozom ide Novi Sad - Sombor, pa onda Sombor - Subotica. U najboljem slucaju sa svim presedanjima od Beograda do Subotice ti treba ceo dan
    Iz Beograda se može putovati za Suboticu vozom samo ako si bas zaista veliki entuzijasta za vozove. Ono na granici sa psiho-patologijom
    Jos jedan pokazatelj koliko je Srbija nebitna na mapi Evrope. U svakom smislu, pa eto i zeleznickom
    Malo podsecanje - ova "rekonstrukcija" pruge traje vec sad visestruko duze nego sto je trebalo da se izgradi prva pruga u Srbiji (mislim na tadasnju Srbiju). Tamo gde pruge nikad pre nije bilo. Dakle i ondasnja i onakva Srbija, bila je naprednija od danasnje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna