Autor: N1

Život
15.02.2024.
21:43 > 21:35
Visoki holesterol može nas izložiti povećanom riziku od po život opasnih zdravstvenih stanja kao što su moždani udar i kardiovaskularne bolesti.
  • w/e

    17.02.2024 00:31
    glupost
    Luk je takodje i antibiotik, pa time donosi i gomilu nezeljenih efekata.

    "Ishrana je takođe ključan faktor. Konzumiranje hrane bogate vlaknima poput pasulja, ovsenih pahuljica i avokada može pomoći u održavanju niskog nivoa lošeg LDL holesterola."

    LDL holesterol nije los ukoliko je neostecen, a telo ga ne proizvodi jer zeli da naudi sebi. Ukoliko je povisen nivko LDL, to je uglavnom posledica postojeceg problema, a ne uzrok problema do kojeg dolazi jer ne jedete vlakna (koja ne mozete ni da svarite / apsorbujete).

    Reference radi, drva za lozenje su 100% sacinjena od vlakana i vazduha.
    Postoje studije u kojima su ljudi jeli 0 vlakna i nista im nije falilo, niti su imali problema sa holesterolom. Ukoliko problem sa LDL dolazi kao posledica lose ishrane (cesto), lakse je prekinuti sa konzumiranjem stetnih namirnica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna