Autor: Tanjug

Život
18.03.2024.
22:19 > 22:19
Neurolog Jelena Drulović izjavila je da je lečenje obolelelih od multiple skleroze (MS) izuzetno unapređeno i da se danas leči skoro pet puta više ljudi nego ranije.
  • Pmila NS

    02.04.2024 19:46
    MS
    Dugo traje dok se dijagnoza dobije, a i kad se dobije, postoje jos i neke dijagnoze, kao sto je demencija. Jedan od 5000 ima demenciju, tada i nema nikakve terapije. Doktori koji "imaju privilegiju" da bas oni imaju tog obolelog, samo se gledaju u cudu, pokusavaju da smisle terapiju...samo vitamini. Tuzno je izuzetno, na kraju, mozak podivlja. Vrlo sam srecna zbog lekova koji postoje za mlade obolele i nadam se da ce se uspesnije leciti. Srecno svima, opusteno se lecili.
  • Prohibicionista

    19.03.2024 06:24
    Glupost
    Moju devojku 20 godina "lece" istim kortikosteroidima... Gledajuci i prateci ljude koje pate od ovoga i dolaze na neurologiju na dnevnu bolnicu kao i lezece pacijente, nista ne pomaze, dobiju mali boost energije i zivahnosti ali vremenom svi venu i svenu i pored "inovativnih" lekova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna