Autor: Hina

Život
19.03.2024.
08:20
Psi mogu pomoći ljudima da smanje nivo stresa i poboljšaju sposobnost koncentracije i kreativnosti, sugeriše nova studija istraživača sa Univerziteta Konkuk u Seulu.
  • Dragana B.

    19.03.2024 21:27
    Psi pomazu ljudima
    Ko nije imao psa, ne moze da veruje koliko su nam potrebni i kolko su pametni, humani, razumni i emotivni!?Ruzna iskustva, za ruzne dogadjaje i okolnosti..Sto se tice izmeta, to ljudi treba da skupe za svojim psom ,ali mi smo primitivci i lenji i bezobrazi i naravno nekulturni, pa ostavljamo to ,iza sebe,sto ruzi nas grad ,oci,i komentare o psima!..
  • Slucaj

    19.03.2024 14:49
    Jasno. Samo skontajte komentare onih sto hejtuju pse i sve sto vide je g.vno na trotoaru, pa ce vam biti jasno kako prisustvo i odsustvo pasa uticu na ljude :).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna