Autor: Tanjug

Život
27.03.2024.
11:48
Japanski proizvođač pelena Odži holdings najavio je da će prestati da proizvodi pelene za bebe i da će se umesto toga fokusirati na tržište za odrasle.
  • Maja

    29.03.2024 08:21
    Moderno drustvo
    To je rezultat kada mladi ljudi rade ceo dan I vikendima posao,kuca,troskovi za zivot ogromni.U modernom drustvu nisi pozeljan radnik ako imas decu.Stanarine skupe,hrana skupa.Posle se cudite sto nema nataliteta.Tako je u vecini razvijenijih zemalja.Uskoro nece imati ko da radi u domovima za stare.A malo je onih koji to mogu I da plate.Gramzive kompanije izrabljuju ljude pa se cude posle kako nema dece.
  • Пантелија

    27.03.2024 17:09
    Лажни напредак
    Кад људи немају нормално животно задовољство и живе у кич амбијенту и сјају града, кад немају нормално већ претерано радно време и ангажовање, нормално да неће да праве децу која ће такође бити само робовске радна снага за неке богаташе, слично се и код нас дешав, а и у многим европским земљама огрезлим у лажне вредности, сјај и јалови конформизам.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna