Autor: Euronews Srbija

Život
05.05.2024.
05:52
U Aziji se nalaze najčistiji aerodromi - bar tako pokazuje istraživanje koje je sprovela organizacija za ocenjivanje avio-kompanija "Skajtreks".
  • Mary Poppins

    05.05.2024 14:41
    Aerodrum Unique (Unikat) u Kloten kod Ciriha je Unikatan po puno pozititivnih stvari. Švajcarskoj i ljudi žive po principu :"Niko ne prlja,a svi čiste", dok je u srbiji princip;"Svi prljaju,a niko neće da čisti", i to je rečenica koja sve objašnjava,oni neće da žive kao stoka,a srbima je potpuno prirodno da žive u septičkoj jami,čak im je čudno kada neko čisti dvorište,pokupi đubre,papir ili ne prlja. Srpski imidž,srpski prestižni status je nevaspitanje,bahatost,besnilo i bezlbrazluk i dovoljno je ući u srpski javni wc i biće svakome jasna srpska kultura i (ne)vaspitanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna