Mi u Banatu to isto pravimo samo ne sečemo uzduž na pola pa da upletemo, kao ovde, nego kad zarolamo to ispečemo i zovemo "štrudla". Najvolijemo sa makom, sa PUNO MAKA, koji se skuva u mleku sa šećerom i puterom ili kašikom masti i to je fil...ali može i sa orasima (poparenim u mleku), pekmezom, sirom....slano i slatko. Zato smo tako lepi i debeli. :)))
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
VIDEO Poljski slatkiš za koji zna ceo svet: Ime mu u prevodu znači "baka"
Autor: 021.rs
Život
•07.12.2025.
•22:34
Komentari 2
Vera
Baka
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H