Autor: 021.rs

Život
07.12.2025.
22:34
Babka je raskošan slatki hleb od dizanog testa, poznat po svojim predivnim slojevima i bogatom punjenju.
  • Vera

    07.12.2025 22:33
    štrudla
    Mi u Banatu to isto pravimo samo ne sečemo uzduž na pola pa da upletemo, kao ovde, nego kad zarolamo to ispečemo i zovemo "štrudla". Najvolijemo sa makom, sa PUNO MAKA, koji se skuva u mleku sa šećerom i puterom ili kašikom masti i to je fil...ali može i sa orasima (poparenim u mleku), pekmezom, sirom....slano i slatko. Zato smo tako lepi i debeli. :)))
  • Baka

    07.12.2025 20:17
    Štrudla!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna