Život
02.09.2012.
14:15
Parovi koji uskoče u krevet na prvom sastanku imaju manje šansi da ostvare dugu i srećnu vezu.
  • Mario

    10.09.2012 11:34
    @Anonimus
    "Anonimus" je postalo jedno tako dosadno i izlizano "ime"...

    Dajte samo jedan dobar razlog zasto bi seks bio rezervisan samo za brak. Verujem da bi se vecina onih koji ovo citaju slozila da je bi zivot bio neverovatno i turobno dosadan kada bi se vrteo oko braka i za brak. Imaju ljudi mnogo pametnijih tema za razmisljanje nego o tome da se samo razmnozavaju, glume vernost i pozrtvovanost, gde im je samo malo potrebno da dokazu i sebi i drugima da to ustvari nisu. Kao da je nasa planeta samo zbog toga stvorena tako velika. Ali ljudske slobode su religiozno-tradicionalistickim fanaticima iovako strana mogucnost, pa se oko toga i ne vredi raspravljati.

    Brak, niti je svetinja niti je generalno dobra ideja za ljude, iako od nje defakto bolje nema, bar ne za koncept ultimativnog produzenja vrste kojim nas kljukaju od rodjenja do smrti.
    Bilo kako bilo, svako od nas ima pravo da zivi svoj zivot na nacin kako misli da je najbolje, gde sam licnog stava da je brak daleko od tog najboljeg. Zlatni kavez je mozda nekom zlatan, ali je jos uvek samo kavez. Ko voli da gleda kroz resetke, neka u tome uziva ali neka i cuti, pogotovo nekom kome je njihovo uzivanje u kavezu naprosto smesno.

  • 08.09.2012 20:25
    Mario
    Kao da je ovo neka radikalna ideja. Pa neki još uvek držimo da je seks nešto što je isključivo za unutar braka, i vrlo smo srećni u životu zbog toga. Znam da je većini to smešno ili čak neverovatno, ali imajte u vidi da je to nekad bilo normalno.
  • Mario

    06.09.2012 18:00
    Moj deda je pricao...
    ... sine, slusaj sta ce deda da ti kaze. Udaraj i ne prastaj! Ako neces ti, ima ko hoce, mozda cak i isto vece!
  • Krcko

    06.09.2012 17:55
    U realnosti...
    Ako je nisam kresnuo prvo vece, a dala mi je znak, posle se vise nikad nije javljala. Tako da vase price o strateskom izbegavanju sexa ne drze vodu u realnom zivotu.
  • Easy Rider

    04.09.2012 16:50
    @ Rider,
    Naravski da je najbolje tako, manje obaveza, više seksa- idealka...;)
  • rider

    04.09.2012 16:17
    sex
    ja sam za sex i pre prvog sastanka
  • 04.09.2012 09:57
    "Uzgred, da li uopšte postoji drugačiji način otpočinjanja veze nego uskakanje u krevet... ?"

    Veza je emotivnog karaktera. Do te emocije (interesa) se dolazi raznim putevima, ne samo i iskljucivo seksom. Probaj da odrzis vezu sexom i zanemari druga polja dobre veze i gotov(a) si.
    Ocenjuj ljude po tome koliko su dobri u krevetu ,koliko ste kompatibilni, a kada ti treba partner za pricu, razumevanje, neznost, savet, pomoc ti skoci u krevet pa resite i taj problem. Jednostavno je. Veza je samo sex. Zato ste nevezani i verovatno cete biti sami i nepotpuni. U sustini ovde se govori o dve krajnosti sa kojim a se ne slazem. Imam dugu i srecnu vezu, kraca upoznavanja i ljubavne avanture su za one koji nisu nasli svog partnera ili su slabi da se nose sa trenutnim trendovima i drustvom.
  • Sedam

    03.09.2012 08:14
    Koja glupost. Početak veze je i vreme provere kompatibilnosti u krevetu.
    Uzgred, da li uopšte postoji drugačiji način otpočinjanja veze nego uskakanje u krevet... ?
  • Numerator

    02.09.2012 16:04
    A kako drugačije?!
    Ovako možete imati ogroman broj veza sa malo ili nimalo seksa i stalno imati potencijalno kvalitetan život, jer, u suprotnom, kako god da kreneš, pogrešićeš i eto muka i fesarustracija, i stresa. I kad uspeš, na kraju da sebe sačuvaš od stresa i seksa, shvatiš da nisi imao život. Šta je bolje: Hiljadu rendom gluposti i pokoji bljesak, ili milion uredno apsorbovanih šansi, nije baš preterano velika dilema... a nekima jeste, dok ne izgrade lični sistem vrednosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna