Bokan zaposlio tekstilnu tehničarku za asistentkinju

Direktor "Urbanizma" Tomislav Bokan zaposlio je nedavno, bez konkursa, kao ličnu asistentkinju tekstilnog tehničara Mirjanu Šarac.
Direktor Urbanizma Tomislav Bokan zaposlio je nedavno, bez konkursa, kao ličnu asistentkinju tekstilnog tehničara Mirjanu Šarac.

Bokan je novinarki Radija 021 rekao da za naš medij više ne može da daje izjave, a naređenje je dobio od "šefa".

Kako god, Bokan je nedavno Blicu rekao da je Mirjana Šarac njegov čovek od poverenja i da iz kase preduzeća ujedno dobija i novac za doškolovavanje. "Konkursi ne postoje ni u jednom javnom preduzeću. Ko kaže drugačije, taj laže. Sa njom se dugo poznajem. Član je Narodnog pokreta "Dinara-Drina-Dunav" i odlično obavlja svoj posao. Takođe je i supruga komandira policijske stanice u Petrovaradinu, koji je moj dobar prijatelj", ispričao je Bokan.

Mirjana je po struci tekstilni tehničar, a studije je upisala na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Beogradu. Bokan za saradnicu ima samo reči hvale, a na primedbe da njegova lična asistentkinja nema odgovarajuću stručnu spremu, kaže. "Šta ima veze ako nema odgovarajuću spremu? Sama je platila prvu godinu Visoke poslovne škole strukovnih studija i sve ispite je dala u roku. U pitanju je državni, ne privatni fakultet", zaključuje Bokan.

Inače, prostorije njegovog pokreta se nalaze u Radničkoj 20, gde je i novosadski odbor Srpskog pokreta obnove.

  • 09.07.2015 16:43
    Nek crknu dusmani!
    Svi vi koji ste ljubomorni i zavidni mozete samo da pricate ovakve gluposti.Ko nije upoznao Tomislava Bokana ne moze ni da pljuje po njemu.A oni koji ga poznju znaju da je covek od reci.Meni a i mnogima je pomogao i na tome mu beskrajno hvala!!!!
  • 08.04.2014 07:50
    Ajte molim vas, političari koriste ono što im je zakonom dopušteno.Smatram da mnogi ne bi odeli tome, nema kazne , nema zločina!
    nije mi jasno zašto vam je od tolikih političara Bokan pao u oči !!!!? Gde su sve ove godine pre... gde je Centroslavija, Jugoalat, Pobeda, Novkabel.
    3D je pokazala neiskustvo u igri, nameštanja sakrivanja,podmicivanja ,dok su druge stranke to odavno diplomirale i to nam ne smeta.
    Budimo prema svima jednako kritični !! Čistoća je pre Bokana bila u blokadama i problemu !!!??
    Smesni ste sa tim komentarima Protiv 3D i ljudi koju su u pokretu imaju svoje pravo da pristupe i glasaju za koga hoće !! Ruzno je nazivati ih dođošima i kategorizovati ih.
    3D je narodna stranka,koja slusa narodnu muziku, priča narodnim jezikom , neguje narodne običaje, ne stidi se svog naroda, to je stranka sa dušom !



  • 25.03.2014 06:16
    Pa sta
    Sta je Bokan uradio sto drugi nerade.Njega treba pljuvati zato sto je iz 3D a to se mnogima nesvidja jer su im pomrseni racuni.Naprednjaci cu posle nove godine zaposlili odredjen broj clanova pa nikom nista.A sta rade mozete samo zamisliti. Nista. Primer Puta je najbolji. Tamo imate balerine, farmaceute, savetnik direktora je bivsi cuvar u zatvoru i Put mu placa skolovanje itd itd.
    Vucevicev covek je u Cistoci glavni kordinator i savetnik za sve i svasta a stanje u cistoci KATASTROFALNO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti