Butorović izlazi iz hotela Park i Leopold

Hotel "Leopold I" na Tvrđavi privremeno ne radi zbog pripreme za nove zakupce iz inostranstva.

Hotel "Leopold I" na Petrovaradinskoj tvrđavi privremeno ne radi zbog pripreme unutrašnjosti hotela za nove zakupce iz inostranstva.

Vlasnik ovog hotela, kao i hotela "Park", Balša Butorović, izjavio je da hotel ne radi jer zakupci iz inostranstva žele da ga preurede po svom ukusu. On je istovremeno najavio da će uskoro predati hotele drugima.

"Za sada ću samo da iznajmim hotel "Leopold Prvi", dok u budućnosti planiram da prodam celo nasledstvo, jer nemam ambicija da se bavim hotelijerstvom", kazao je Butorović, dodajući da su u toku dogovori sa novim zakupcem, prenosi Dnevnik.

Nekadašnji hotel "Varadin", Balšin otac, nedavno preminuli Ratko Butorović je 2007. godine dobio u zakup na javnom konkursu na period od 30 godina.

  • upuceni

    26.01.2014 12:30
    za neupucene
    "Za sada ću samo da iznajmim hotel "Leopold Prvi", dok u budućnosti planiram da prodam celo nasledstvo, jer nemam ambicija da se bavim hotelijerstvom".

    Zakupac hotela Leopold nije Butorović lično, već njegov Hotel Park, gde jedan deo akcija imaju i mali akcionari. Verovatno u ugovoru o zakupu postoji opcija davanja u podzakup.

    Drugo, vidim da mnogi ne razumeju da ovde nije reč o prodaji hotela Leopold, već Butorović misli na izlazak iz hotelijerskog biznisa prodajom hotela Park!
  • 24.01.2014 19:01
    m
    Za neupucene hotel Leopold je tu od 2007,a hotel Varadin mnogo pre...Nek rade sta hoce,upropastili su i taj hotel i radnike koji ne dobijaju plate!
  • Slavica

    24.01.2014 15:55
    Oteto-prokleto
    Kako je moguce prodavati tudje? Hotel i restoran je dat u zakup na 30.god. A nameštaj (stilski) Pokojnik je oteo od radnika Hot. Varadin. Kako je moguče sada to prodavati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.