Pavličić popravljao koševe na keju

Gradonačelnik, Igor Pavličić, krenuo je da, baveći se majstorskim poslovima, da svoj lični doprinos rešavanju sitnijih problema u gradu.
Gradonačelnik, Igor Pavličić, krenuo je da, baveći se majstorskim poslovima, da svoj lični doprinos rešavanju sitnijih problema u gradu.

Kako Radio 021 saznaje, Pavličić je preksinoć bez pratnje medija i službenika gradske administracije, došao na košarkaški teren na keju, kod drumsko-železničkog mosta, kako bi postavio mrežice na koševima. Momci koji su igrali košarku, bili su iznenađeni kada je iz automobila, samo u pratnji vozača, izašao Pavličić noseći dve mrežice.

Kako nije imao odgovarajući alat, jedan Novosađanin je gradonačelniku predložio da ostavi mrežice, obećavši da će ih on postaviti sutradan. Pavličić je međutim odlučio da ode po alat, a kada se vratio, s jednim od momaka je postavio mrežice na obruče.

Gradonačelnik se, za naše prilike neobično, a po uzoru na mnoge druge domaće funkcionere, nije slikao kako radi, a ostaje nepoznato da li se i ranije odlučivao na ovakve konkretne poteze za svaku pohvalu, ne tražeći publicitet. (D.S.)

  • sale novosadjanin

    26.04.2011 10:01
    a jel
    dobio odobrenje iz bgd-a ?
  • Zorica

    26.04.2011 07:10
    @Dule
    http://www.skupstinans.rs/
    Dragi Dule, sajt Skupstine grada se dnevno azurira, isto tako gradonacelnik Igor Pavlicic je u svakoj prilici, kada je bilo razloga za to bio nasmejan.
  • podrska iz kraja

    24.04.2011 08:08
    smesno ili tuzno!
    dok on menja mrezice njemu se zaposlene sredjuju na racun grada... e moj gradonacelice, jadna je tvoja rabota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti