Pet tona sredstava za higijenu za Dečje selo

Ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin počeo je rad na novoj dužnosti posetom SOS Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, čijim je štićenicima predao pomoć od pet tona sredstava za higijenu, dar novosadske kompanije "Albus".

Ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin počeo je rad na novoj dužnosti posetom SOS Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, čijim je štićenicima predao pomoć od pet tona sredstava za higijenu, dar novosadske kompanije "Albus".

Vulin je izjavio da je u našem društvu potrebno više štedljivosti i discipline, naglasivši da, između ostalog, "moramo da naučimo da plaćamo porez", kako bismo ovoj deci i drugim socijalnim kategorijama mogli na pravi način da pomognemo.

"Jedno društvo i njegov uspeh se meri po tome koliko se brine o svojim najslabijima", istakao je Vulin i dodao da deca bez roditeljskog staranja moraju da imaju našu najveću pažnju i punu negu.

"Država Srbija nije toliko siromašna da bi ova deca upoznala oskudicu i nemaštinu", rekao je ministar naglasivši da je država tu da pomogne koliko god je moguće.

  • nss

    04.05.2014 10:14
    a to sto ce moje dete osetiti oskudicu i nemastinu jer mu majka ne dobija platu a cuva decu grada novog sada...to nijednog ministra ne zanima...vazno je sacuvati socijalni mir globalno gledano
  • Mrma

    02.05.2014 21:51
    pet"velikodušnih" poruka
    za pet tona vredne pomoći.Biće ih,verujem još a nadam se da ću bar jednom pročitati,da neko napiše i" Hvala na pomoći"Ko.Sve vam smeta,nemate"ono malo duše"ni respekta prema kući kojoj je pomoć uručena.Kogod da ju je doneo,na pravom je mestu.
  • Tea

    02.05.2014 17:31
    Jel objasnio ministar zaposlenima u decijem selu kako ce im ionako male plate smanjiti i kako ce ziveti od tih plata.Zasto svi ministri nebi volontirali i tako znztno uvecali budzet?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti