Zabrana prodaje alkohola neustavna

Ustavni sud Srbije utvrdio je da nije ustavna odluka Skupštine grada da se zabrani prodaja alkohola u trgovinama u stambenoj zoni tokom noći.

Ustavni sud Srbije utvrdio je da nije ustavna odluka Skupštine grada da se zabrani prodaja alkohola u trgovinama u stambenoj zoni tokom noći.

Članica Gradskog veća zadužena za komunalne delatnosti Gordana Pušić rekla je da u Gradskoj kući odluku Ustavnog suda još nisu dobili, ali da će gradski propis biti usklađen sa njom, piše Dnevnik.

Odluka o zabrani prodaje alkoholnih pića od 23:00 do 6:00 doneta je u decembru 2009.godine, a na nju je žalbu uložilo Udruženje građana "Društvo trgovaca Novog Sada".

  • Luduglavu

    04.04.2011 06:25
    Ne mogu da verujem da komentator pod imenom 'Tri srca junačka', koji nije čak ni shvatio vest dobro (tj. razumeo je da je Ustavni sud ZABRANIO prodaju alkohola), ima trenutno 17 pluseva. Pa se ljudi onda čude što ih niko ni za šta ne pita.
  • 03.04.2011 13:27
    Jos jedno krsenje ustava u nizu od strane Skupstine grada.
  • Strahinja

    03.04.2011 10:58
    daj pivo
    dokle vise da mi alkoholicari budemo diskriminisani od strane drzave,pa mi smo bolesni ljudi,od ovih svih sranja sto se desavaju zadnjih 20 i kusur godina,bolje nam dajte alkohol ili se svi kolektivno prebacujemo na DROGU......da da

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti