Pajtić: Za izbore smo spremniji više nego ikad

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da je ta partija "spremnija nego ikad" da se na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima bori da "poštena i napredna Srbija" premijera Aleksandra Vučića i smenjenog ministra odbrane Bratislava Gašića ode u istoriju.

"Spremni smo da se borimo da poštena i napredna Srbija Vučića, Gašića, Babića i Rističevića jednom za svagda ode u istoriju", rekao je Pajtić na sednici Glavnog odbora DS u Beogradu.

On je naveo da je želja te partije da služi građanima, a ne da vlada njima, kao što je to sada slučaj.

"SNS je u poslednjih osam meseci izgubila petinu svojih birača. Vučić to odlično zna zato je i raspisao izbore. Ako od troje građana, dvoje izađe na izbore, oni (SNS) su gotovi, on (Vučić) je gotov, a dužnost DS je da to građanima jasno poruči danas", naveo je Pajtić.

Predsednik DS je ocenio i da nema srećnijih zemalja od onih gde građani ne znaju ko je ministar odbrane. "Zato što u tim zemljama ministri kleče, a ne građani", dodao je Pajtić.

Prema njegovim rečima, DS za cilj ima dinamičnu tržišnu privredu, snažnu socijalnu državu, vladavinu prava koje sada nema i efikasnu javnu upravu.

Nakon prve tačke dnevnog reda o radu stranke, sednica Glavnog odbora DS je zatvorena za javnost. Na zatvorenom delu sednice, članstvo DS će raspravljati o izbornom programu DS, pripremama za predstojeće izbore, kao i etičkom kodeksu DS.

Autor: Beta

  • Anominus

    31.01.2016 23:50
    Rodoljube, ko ti drma sendvic?
  • rodoljub

    31.01.2016 19:39
    spremni
    Pajticu, za nas, koji vzelimo slobodnu Srbiju, bez podanistva ikukanja po zapadnim ambasadama, vi ste spremni za smetiste. Treba vas pocistiti da vas nikada vise ne bude, jer ste prodali Srbiju za saku dolara, zlocincima koji su ubijali gradjane Srbije. Na to isto smetiste povedi Canka, Cedu i Draskovica, ulizice i prodane duse strancima.
  • Alapača

    31.01.2016 19:13
    Da nije smešno bilo bi tužno! Dosta smo se naslušali lažnih obećanja! Ovog puta ništa im ne verujem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija