Novosadski "Pauk" neće prevoziti auto pijanih vozača kao u Čačku

Novosadski "Parking servis" nema u planu da uvede uslugu prevoženja vozila vlasnika koji su pod uticajem alkohola, poput kolega iz čačanskog istoimenog preduzeća.

Portparol JKP "Parking servis" Radovan Jeknic kaže za 021.rs da Pauk služba nema kapacitete za pružanje ovakve komercijalne usluge.

- To je sada u ovim uslovima apsulutno neizvodljivo, jer organizovati jedan ovakav posao, a da pri tome to bude ozbilja, znači da treba imati još dodatan broj ljudi i više vozila koja bi bila na raspolaganju 24 sata. Mi nemamo te uslove i ne bi mogli da to izvedemo, a da ne bude na uštrb redovnih poslova Pauk službe - objašnjava Jeknić.

On je dodao i da je njihov stav da pružanje ovo usluge nije baš u domenu poslova jednog javnog preduzeća, napominjući da je njihov prvenstveni posao da se brinu o organizaciji parkiranja.

Podsetimo da je čačanski Parking servis uveo uslugu u kojoj Pauk odnosi vozilo do kuće vozačima koji ne mogu da voze jer su pod dejstvom alkohola. Oni su ovo obrazložili time što će time preduzeće dobiti dodatne prihode, a pomoći će i da saobraćaj bude bezbedniji.

Autor: 021.rs

  • interes države

    09.02.2016 18:45
    ako je neko pijan, neka ode kući taksijem, a sutra dođe po auto. ne znam koliko taksista ima u čačku, ali u novom sadu ih ima dovoljno.
  • gox

    08.02.2016 16:40
    hm
    drugim recima, mrzi nas sad da organizujemo posao koji bi nam doneo dodatni profit, znate li vi da bi morali da radimo puno radno vreme, a mozda cak ponekad i prekovremeno...ima da nam svi zaposlenij strajkuju...pa nisu se zbog toga pozaposljavali kod nas...da su hteli da rade otisli bi kod privatnika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti