Zrenjanin: Građani Vodovodu duguju 260 miliona

Građani Zrenjanina i okolnih mesta duguju javnom komunalnom preduzeću Vodovod i kanalizacija za usluge dopremanja vode i odvođenja otpadnih voda oko 260 miliona dinara.
Iz tog preduzeća danas je saopšteno da su zbog velikih dugovanja prinuđeni da građanima upute opomene da izmire svoja dugovanja ili deo obaveza i zatim potpišu reprogram za ostatak duga, jer će, kako su naveli, u protivnom biti isključeni sa vodovodne mreže.
 
Siniša Gajin iz Službe informisanja u tom preduzeću naveo je da je od sredine novembra podeljeno oko 9.000 opomena korisnicima u gradu i naseljenim mestima, a da od danas počinje podela drugog i poslednjeg poziva korisnicima da izmire svoje zaostale obaveze.
 
Do sada je sa korisnicima potpisano oko 900 reprograma duga.
 
- Nama nije cilj da bilo koga isključimo sa vodovodne mreže, već da želimo da postignemo dogovor sa korisnicima koji će odgovarati i preduzeću i samom korisniku - naveo je Gajin.
 
Na listu korisnika za isključenje, bez novih upozorenja, biće stavljeni oni koji ne izmire svoja dugovanja ili ne potpišu reprogram, tridesetog dana od dobijanja poslednjeg poziva, a svi koji budu isključeni sa mreže moraće najpre da izmire dugovanja u potpunosti, ali i da plate troškove ponovnog uključenja.
 
Autor: Beta
  • munja

    10.02.2016 06:30
    A niko ne priča o kvalitetu te "vode".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".