Pajtić: Zabranjen skup DS-a u Mladenovcu

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić tvrdi da toj stranci večeras nije dozvoljeno da održi unapred najavljen skup u zgradi Skupštine opštine Mladenovac što pokazuje, kako je rekao, da se vlast plaši istine.

Demokratska stranka ranije danas najavila je tribinu u sali opštine Mladenovac, ali je novinarima po dolasku rečeno da će se skup održati u mestu Kovačevac, kod Mladenovca. Pajtić je novinarima pre tribine u Kovačevcu rekao da se nikad u novijoj istoriji nije dogodilo da jednoj političkoj stranci bude zabranjeno da održi najavljen i zatražen skup.

To se desilo večeras, kaže, zato što se aktuelna vlast plaši istine koju DS saopštava građanima - da je Srbija među najgorim zemljama po odlivu mozgova na svetu, nemogućnosti da se privuku talenti, lošoj poljoprivrednoj politici.

Autor: agencije

  • Čenejac

    11.02.2016 08:38
    Bože gospode, kad god Pajtić otvori usta kao da Srećko Šojić progovara iz njega. To je taj nivo politikanstva
  • vlado

    10.02.2016 22:30
    ej Bojane bas stvarno nemas nesto pametnije da kazes ovom narodu...............

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija