FOTO: Otac petočlane ugrožene porodice zapalio baraku u kojoj žive?

U baraci na Novom naselju u Momčila Tapavice u kojoj živi socijalno ugrožena petočlana porodica Ostojić, izbio je požar oko 15 sati, u kojem niko nije povređen, saznaje 021.

Nezvanično, baraku je zapalio otac, koji je bio u alkoholisanom stanju. Vatra je brzo ugašena, potvrdili su za 021 vatrogasci.

Otac porodice Zoltan Kovač kaže za 021 da se ne seća da li je on zapalio baraku. "Ne znam kako je požar nastao, iskočio sam kroz prozor. Ne znam gde su mi žena i deca, ona je pobegla. Imala je poternicu. Možda sam i ja zapalio, ne znam, bio sam pijan. Juče smo se posvađali, a policija će utvrditi što je pobegla. Rekao sam im da ne znam kako je izbio požar, a oni će da utvrde ko je kriv", kaže on za naš portal.

 

Porodici Ostojić koja živi u katastrofalnim uslovima u trošnoj baraci sa dvogodišnjim detetom, često su pomagali Novosađani, donoseći im neophodne namirnice i odeću.  

Organizovana je i velika humanitarna akcija, u kojoj je prikupljeno mnogo hrane, tople odeće, posteljine, školskog pribora i nameštaja, o čemu je 021.rs ranije pisao.

   

Podsetimo da su oba roditelja nezaposlena, imaju devojčice Stanu od 13 i Gordanu od 15 godina, a najmlađa Zorana ima dve godine.

Autor: 021.rs, foto: Zoran Strika, Suzana Stojićević

  • Nella

    08.03.2016 19:49
    Naravno, na ove komentare niko od novinara nije pognuo glavu!
  • @socijala

    08.03.2016 19:09
    ne bi taj imao u americi vise para jer je tamo alkohol skuplji-tako da je njemu holivud i ovde,
    ostalo se sve slazem i pun mi je kufer socijale-neradnika,samo kad znaju da proizvode decu da bi na njima profitirali-to je monstruozno!
  • Rusofil_IQ0

    08.03.2016 19:08
    Drustvo i drzava je kriva sto ovakvima treba decu oduzet, kakva crna socijala za bahate i bezobrazne roditelje!
    Socijalna sluzba je dno dna, samo misle o sebi i koliko ce glasova skupiti za vladajucu partiju...

    Odatle treba krenuti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti