Presuda Šešelju 31. marta, ne mora da bude prisutan

Haški tribunal saopštio je danas da će presuda Vojislavu Šešelju biti izrečena 31. marta u 10 sati, bez prisustva optuženog.
Takođe, Tribunal je pozvao Šešelja da do 22. marta pisanim putem obavesti sud da li želi da prati izricanje presude putem videolinka iz Beograda.
 
U obrazloženju odluke, koje je potpisao sudija Mandiaje Nijang, navodi se da će presuda biti izrečena 31. marta uprkos odsustvu optuženog, ne zato što se njegovo prisustvo ne zahteva, već zato što on odbija da bude prisutan i što srpske vlasti ne primenjuju adekvatna sredstva da ga na to primoraju.
 
Autor: Tanjug
  • ja za jogi-ja

    17.03.2016 14:15
    Dragi moj Jogi letacu, nazalost jesam glasao za lsv, evo vec skoro pune tri decenije. Sad prakticno vidim da nema razlike. Lsv je produkt db-a, ubedjen sam u to. Rezultati to govore. Stvoreni su u db laboratoriji da bi pacifikovali nas "separatiste". Ja sam za odvajanje, sad i odmah. Prodje mi zivot u cekanju. Ne tvrdim da cu glasati za vucica ali navodim sta vidim kao jedinu pozitivnu stranu. Slovenija je uspela, mogli smo i mi da budemo u tom drustvu, da smo bili pametni. Ali nismo. Ko god nas odvede u eu i nato imace moj glas.
  • Jogi Letač

    17.03.2016 00:19
    Kmh, šta bi sa onim razbucavanjem Haškog tribunala, koje je najavljivao kada se "dobrovoljno" predao? Svi mi koji malo čitamo između redova, znamo da je pobegao iz Srbije uoči Đinđićevog ubistva, za koje očigledno znao, a s obzirom da je pobegao, verovatno bio umešan u realizaciju istog.
    @Ja - drugar, nikad ti nisi glasao za autonomaške stranke, grizi taj sendviš što si zaradio pišući botovske komentare ovde.
  • Posmatrač

    16.03.2016 20:38
    Još jedan
    Još jedan autogol Haškog suda.I mada sam jako daleko da cenim g.Šešelja,ovakva odluka suda će mu dodati koji procenat na izborima.U stvari Haški sud jeste instrument za uticanje na političku situaciju u Srbiji.Ovaj put žele da malo zaprže čorbu SNS-u ili da nama nametnu ponovo 90 .U svakom slučaju ako nisu mogli da obezbede prisustvo Šešelja u Hagu prilikom donošenja presude kako će tu presudu izvršiti kad (ili ako)bude osuđen.Zaista smešan sud koji nas je nažalost u očima sveta ocrnio i više nego naši neprijatelji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.