Slovaci 12. na listiću u Novom Sadu

Slovačka demokratska stranka – Slovenská demokratická strana danas u 11.15 časova predala je Gradskoj izbornoj komisiji Izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada.

Listu predvodi novosadski sportista Goran Bajšanski, a ime liste je "Slovačka demokratska stranka – Slovenská demokratická strana".

Ukoliko lista bude prihvaćena, biće 12. na listiću, a kao manjinska partija imaće niži cenzus za ulazak u Skupštinu grada.

Autor: 021.rs

  • CG

    08.04.2016 12:34
    Znamo se...
    Aj šta pričate, ne mrdate prstom i samo drugima znate da pametujete, da kritikujete bilo koga ko hoće nešto da menja, momak je korektan i na mestu a to što vi nemate mira i ne možete svoj život da sredite to je vaš problem, i počnite ljude da gledate po dobrim stvarima šta su uradili a ne po nekim negativnim sitnim saznanjima samo vama poznatim, ali ne vama je tako lakše, jer vas to smiruje. Umesto da gledate kako da lično napredujete vama je lakše da ništa ne radite nego da mrzite, to je najlakše. Zapitajte se malo, na ogledalo pa sami sa sobom... videćete da sam u pravu.
  • Štef

    08.04.2016 10:32
    Dok je Ferko bio direktor u Parkingu, među radnicima se prepičavalo: Pitanje - Šta naš direktor treba da radi da bi naduvao 1,2 na alkotestu? Odgovor - Da dva dana apstinira...
  • Dinarac

    08.04.2016 10:27
    E, moji Slovaci... Da vas zastupa tip koji je od vozača, dok je po kafanama (i danju i noću) vozio ožderanog šefa, "završio" neki od brzopoteznih fakulteta i za koga je sastavljanje tri prosto proširene rečenice misaona imenica? Ako nemate bolju kombinaciju od ove, onda neka vam je bog na pomoći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.