Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Roganovića

Policija je uhapsila Milivoje Vučkovića (19) zbog sumnje da je 18. septembra prošle godine ubio Aleksandra Roganovića Švabu (21), jednog od vođa navijača Crvene zvezde, koji je preminuo nakon što je na njega pucano u dvorištu porodične kuće u Veterniku.

U saopštenju policije se navodi da je Vučković osumnjičen za krivično delo teško ubisto i da mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Podsetimo da su mediji nedavno pisali da je pored Vučkovića za ovo ubistvo osumnjičen i Jovan Perišić (20) zvani Perke i da je za obojicom raspisana poternica, ali iz policije za sada nema informacija o navodnom drugom učesniku u ubistvu.

Dosadašnja istraga je pokazala da je Roganović ubijen u ulici Nova 101 oko 1:40 nakon što su ga sačekali jedan ili dvojica napadača. On je prema sumnjama policije ubijen zbog ranije svađe koja je izbila sa osumnjičenim.

Pokojni Roganović je pripadao kriminalnoj grupi sa Novog naselja. Imao je desetine krivičnih prijava za razna dela, poput posedovanja oružja i narkotika, ali i pored više hapšenja, ostao je na slobodi.

Podsetimo i da je prošle godine, tri nedelje nakon ubistva Roganovića, ubijen i Filip Vilotijević (28) zvani Kićun, koji je bio deo iste ekipe kao i Roganović. Sumnja se da je meta tog napada bio Alen Kurina (25) koji se nalazio sa Vilotijevićem u kolima.

Autor: 021

  • SATELIT

    16.02.2016 22:28
    novi sad
    Swabo wecna ti slava druze pocivaj u miru nikako ne mogu da se pomirim stim da te ne ma vise vecna ti slava nek te andjeli cuvaju pocivaj u miru druze :-(((
  • Gradžanin

    21.01.2016 15:16
    Kada kriminalci ubijaju neduzne gradjane, onda policija me moze da im udje u trag, a kada se kriminalci medjusobno istrebljuju, policija je preterano agilna! Brane svoje, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika