Menu 021

VIDEO: Killersi stižu na ovogodišnji Exit

Američki rok bend "The Killers", nastupiće u sredu, 5. jula, na takozvanom "nultom danu" ovogodišnjeg Exita.
Zabava 08.03.2017. | 12:57
"Kilersi" na Petrovaradinsku tvrđavu dolaze u okviru turneje na kojoj će nastupiti u desetak zemalja među kojima su SAD, Velika Britanija, Španija i Srbija.
 
Ulaznice za novi Get EXITed spektakl sa Kilersima biće puštene u prodaju 13. marta, tačno u podne, i to na sva tržišta širom sveta po prvim i najpovoljnijim cenama od 2.990 dinara za parter sa popustom od 50 odsto, te 4.990 za fan pit i 12.000 za VIP platformu.
 
Kupci četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura of Love imaće specijalnu priliku da svoj Get EXITed dodatak, koji ide u paru uz kupljenu EXIT ulaznicu i omogućuje ulaz u parter zonu, kupe po ceni od 999 dinara.
 
"The Killers" su alternativni rok bend iz Las Vegasa, jedan od najpopularnijih sastava 21. veka. Sva četiri studijska albuma uspela su da stignu na prvo mesto najprodavanijih, a dobitnici su čak devet prestižnih nagrada za najbolji svetski rok bend. Zanimljivo je da su nastali 2001. godine nakon što je osnivač i pevač grupe Brendon Flauers, fasciniran koncertom grupe Oasis i nastupom Lijama Galagera rešio da postavi oglas u lokalnim novinama tražeći ostale članove benda. Lijam Galager će na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiti veče posle Kilersa.
 
Autor: 021.rs
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest