FOTO: Sea Star ugostio Fatboy Slima

Egzitov festival Sea Star sinoć je ugostio poznatog muzičara Fatboy Slima.
Ceo Addiko Tesla Stage se tresao uz hitove "Rockafeller Skank", "Right Here, Right Now", "Push the Tempo" i brojne druge.
 
Program je na glavnoj bini upotpunio berlinski muzičar Paul Kalkbrenner, koji je ekskluzivno na Sea Staru predstavio svoj "Back to the Future" set.
 
 
Žestoko je bilo i na obližnoj Nautilus Areni, gde su redom prašili Artan Lili, Sassja, Jonathan, Pips, Chips & Videoclips, Elemental i Brkovi, dok je očekivano vrhunac noći na Areni pripao lucidnim momcima iz kultnog australijskog sastava Pendulum. 
 
Svetski producent i DJ Mahmut Orhan poziva sve na veliki, celodnevni "closing party" na plaži velike lagune Sea Star Festivala. Oproštajna žurka počinje od 12 časova i kako je prvobitno najavljeno, ulaz je slobodan za sve.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.