Na 10 radnih mesta u "Ikei" prijavilo se 3.491 kandidata

Na konkurs švedske kompanije nameštaja "Ikee" za 10 radnih mesta u robnoj kući u Bubanj potoku prijavilo se čak 3.491 zainteresovanih.
Najveće interesovanje zabeleženo je za poziciju menadžera za odnose sa kupcima, za koju je stiglo čak 719 prijava, a veliko interesovanje pokazano je i za sektore ljudskih resursa i dizajna enterijera.
 
Interesovanje su najviše iskazali Beograđani, ali su iz "Ikee" naveli da su se na svako radno mesto javljali i kandidati iz inostranstva.
 
Svi kandidati moraju da prođu kroz nekoliko intervjua kako bi na kraju dobilo jedno od 10 ponuđenih radnih mesta. Ipak, oni koji ne budu najuspešniji u prvom krugu, imaće priliku da se prijave na nove konkurse u junu i septembru.
 
Ttačan datum otvaranja "Ikeine" robne kuće još uvek nije poznat, ali se očekuje da to bude najkasnije do leta naredne godine. U aprilu su postavljeni temelji novog "Ikeinog" objekta.
  • DonJuan

    24.05.2016 20:20
    @Cucuk Stana
    Bilo ko ko nije bio u prethodnoj vlasti, koja od 2012. godine munjevitom brzinom unistava sve cega se dotakne. Nisam clan ni jedne stranke i zato necu vuci ni na ciju vodenicu, ali ovo zlo je moralo biti sklonjeno a ne vecinski izlgasano, pa ce sad da tripuje da je novi Tito.
  • Čučuk Stana

    24.05.2016 18:09
    @DonJuan
    Nisam znala da ima za koga da se glasa... da ima pametnih! Daj prosvetlite me i recite mi - Koji su to?
  • pawlle

    24.05.2016 17:57
    au,kako smo bedni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.