Svakom zaposlenom u Ikei bonus 140.000 dinara

Kompanija Ikea u Srbiji uplatiće po 140.000 bruto u privatni penzioni fond svakog zaposlenog, kao deo programa lojalnosti Tak.
Kako je objavila kompanija, Ikea grupa će u penzione fondove svojih zaposlenih uplatiti dodatnih 108 miliona evra, kao znak zahvalnosti za njihovu lojalnost i doprinos.
 
"Želimo da pokažemo svojim zaposlenima koliko cenimo njihovu lojalnost i njihov doprinos uspehu kompanije Ikea. To radimo putem programa Tak. Zadovoljstvo mi je što mogu da objavim da će ove godine Ikea grupa izvršiti uplatu od 140,349 dinara bruto u privatni penzioni fond svakog zaposlenog u Srbiji", kaže Stefan Vanoverbeke, generalni direktor kompanije Ikea Jugoistočna Evropa.
 
Otkako je pre tri godine Tak pokrenut, za program je izdvojeno ukupno 413 miliona evra. Iznos izdvojen na globalnom nivou se deli na sve zemlje članice Ikea grupe, u skladu s proporcionalnim učešćem date zemlje u ukupnom fondu zarada.  Preduslov za finansiranje programa jeste da Ikea grupa ostvari svoje poslovne ciljeve. Inače, Ikea ulaže u bezbrižnu budućnost svojih zaposlenih i kroz mesečni doprinos privatnoj penziji za sve zaposlene koji se odluče na ovaj vid ulaganja. 
 
Pored programa Tak, svi zaposleni Ikea grupe imaju pravo i na bonus, kojim se, u zavisnosti od postignutih rezultata, zaposleni jednom godišnje nagrađuju iznosom jedne mesečne plate.
  • Bill

    02.12.2016 21:25
    Nešto razmišljam, kada bi kod nas ove neše partije za lojalnost svojim članovima isplaćivale neku kintu, malo bi se njih ovajdilo. Druga je stvar kada bi plaćali preletenje...
  • modesti

    02.12.2016 18:56
    ovo je u Srbiji za rubriku "verovali ili ne"....svaka čast !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija