Veliko interesovanje u Kelnu za novu kolekciju nameštaja Forma ideale

Kragujevačka fabrika nameštaja "Forma ideale" premijerno je predstavila na Sajmu nameštaja u Kelnu novu kolekciju nameštaja za 2017. godinu.

Veliko interesovanje distributera nameštaja za prošlogodišnju kolekciju doprinelo je da ove godine bude izloženo 96 modela iz nove kolekcije, dvostruko više nego prošle godine.

Istaknuto mesto pod svodovima kelnskog sajmišta zauzeli su sistemi elemenata koje odlikuju inovativne forme, unapređena funkcionalnost i veoma konkurentan odnos cene i kvaliteta. Nastup Forma Ideale na prošlogodišnjem sajmu doprineo je rekordnom izvozu kompanije, koja je ubedljivo najveći srpski izvoznik nameštaja. Regionalni lider industrije nameštaja izvozi 70% proizvodnje u 35 zemalja na četiri kontinenta i najveći je proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi. 

Nakon premijere nove kolekcije, za koju se već sada može reći da je oborila dosadašnje rekorde kada je reč o zainteresovanosti distributera, popularni modeli biće predstavljeni u salonima kompanije širom Srbije. Inače, Forma Ideale je bila jedini srpski proizvođač pločastog nameštaja koji je nastupio u Nemačkoj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija