Biznis kafe "U vrtlogu uspeha" 16. marta u Beogradu

Biznis kafe "U vrtlogu uspeha", održaće se u četvrtak, 16. marta u 19 sati u Event Space Fabrici, (Bulevar Despota Stefana 115, Beograd).
Gosti 16. događaja po redu biće Milan Đurđević, kompozitor, tekstopisac, aranžer, producent i muzičar, vlasnik i direktor muzičkog studija, lider "Nevernih beba".
 
Jelena Mihailović, svetski priznata violončelistkinja i mlada preduzetnica. Sa originalnom idejom pokrenula je sopstveni posao i otvorila vrtić u kojem se  pored standardnih vaspitno-obrazovnih aktivnosti deca uče umetnosti i sportu. Značaj njene ideje i projekta prepoznala je i podržala Privredna komora Srbije.
 
Nebojša Jovanović, Human Resource Manager u Piraeus banci - uspešno se bavi motivacijom i pokretanjem talentovanih ljudi u kompanijama da rade na sebi i svojim performansama i na razvoju karijere. Tvorac je jedinstvene biznis koučing tehnike za razvoj individualnih potencijala i autor knjige "Doživljaji korporativnog baštovana".
 
Učesnike će kroz događaj voditi Marija Radojčić, vlasnica licence Biznis kafea za Srbiju, koja je preduzetnica i razvija porodični biznis "Friški jazački sirevi".
 
Ulaznice možete nabaviti neposredno pre događaja na licu mesta ili online putem gigstix.com i eventim.rs, po ceni od 1.000 dinara. Uz svaku ulaznicu obezbeđeno je piće dobrodošlice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.