Nove prakse za studente Ekonomskog fakulteta u Beogradu

"DDOR Novi Sad", kao deo grupacije "Gruppo Assicurativo Unipol", i Ekonomski fakultet u Beogradu potpisali su Memorandum o saradnji, koji će omogućiti studentima ovog fakulteta programe studentske prakse i zapošljavanja u toj kompaniji.
Memorandum su potpisali predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja dr Giorgio Marchegiani, koji je i predsednik Komore italijansko-srpskih privrednika i dekan Ekonomskog fakulteta Branislav Boričić.
 
"Saradnja Ekonomskog fakulteta sa kompanijama predviđa i mentorske programe za studente, stipendiranja master i doktorskih radova, zajedničke radionice, razvoj novih edukativnih kurseva", rekao je Boričić, istakavši da se "DDOR Novi Sad" pridružio grupi od 260 kompanija sa kojima Fakultet ima slične sporazume.
 
""DDOR Novi Sad" kompanija sa 70 godina dugom tradicijom u osiguranju, od kako postoji značajno podržava akademsko obrazovanje i omogućava studentima da se i praktično upoznaju sa procesima rada i strukama kojima će se jednog dana i baviti", rekao je dr Marchegiani i istakao da je saradnja sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu zapravo podizanje saradnje sa Univerzitetom u Novom Sadu na jedan viši nivo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija