NetWorking Day 6. decembra u Beogradu

O izvorima finansiranja govoriće se na decembarskom događaju, 15. po redu "NetWorking Day-u", u sredu, 6. decembra u restoranu Azaro red club, u Beogradu.
Gostovaće tri preduzetnice, preduzetnik i predstavnici dve kompanije koje su podrška u nalaženju načina finansiranja poslovanja:
 
Tatjana Vučićević, preduzetnica, suvlasnica kompanije Art Ival iz Beograda i brenda Premijer čokolada. Tema: Kako se u Srbiji stvara brend i održava biznis zasnovan na čokoladi?
 
Marko Radojičić, suvlasnik CUBE Team-a iz Beograda. Tema: Kako doći do investicije od milion evra, što je Cube Team uspeo da ostvari preko investicionog fonda CS Venture.
 
Nikola Jevđović, direktor iz Milenijum osiguranja. Tema: Na koji način osiguravajuća kuća može da pomogne poslovanje.
 
Mirjana Marinković, preduzetnica koja svoju firmu Twins Brand, gradi "od nule" zahvaljujući znanju, iskustvu i poslovnim kontaktima - i hrabro ulazi u četvrtu godinu poslovanja. Tema: Može li se zaista početi od nule i razvijati se iz godine u godinu? 
 
Marija Trifunović, Instrumenti MB Beograd, preduzetnica, okružena preciznim instrumentima. Tema: Precizni instrumenti - lični izbor ili slučajnost, finansijska održivost biznisa?
 
Ratko Bojović, izvršni direktor Evropske trening akademije (EUTA) i Balkanske bezbednosne mreže (BSN) od 2014. Ispred BSN tima učestvovao je u upravljanju i realizaciji EU projekata. Tema: Kako do EU fondova i koji projekti postoje za Srbiju?
 
Kako finansirati svoj biznis, čućemo od najavljenih gostiju, a kako se finansirati nakon prestanka aktivnog bavljenja poslom, ukratko će predstaviti tim dobrovoljnog penzionog fonda DDOR Garant.
 
Obavezna je prijava u Networking bazu OVDE.
 
Kotizacija za jedan događaj iznosi 1.000 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti preko servisa Eventima - na prodajnim mestima ili online i preko sajta www.konferencije.rs
 
Networking Day je koncept poslovnih susreta namenjen podršci privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, rezmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija