Webiz konferencija od 22. do 25. marta u Zrenjaninu

Šesto izdanje Webiz konferencija i Webiz E-commerce edukacije održaće se od 22. do 25. marta u Zrenjaninu.
Ove godine najavljuju se brojne promene, očekuje se preko 1.000 učesnika koji će imati priliku da prisustvuju predavanjima poznatih predavača.
 
Ove godine konferencija nosi slogan "Moving you forward", a želja je da se mladi ljudi pokrenu, te da im se da vetar u leđa kako bi napravili sledeći korak u svojim karijerama. Direktor konferencije Webiz Vladimir Kovač kaže da će se ove godine otvoriti još jedna sala za predavanja.
 
"U njoj će biti mesta za druženje i poslovne sastanke. Takođe, pored predavanja, panela i radionica pripremili smo i novi format - debate, u kojima ćemo pokušati da sagledamo obe strane iste medalje, odnosno iste teme. Što se predavača tiče, kao i uvek, veliki stručnjaci, praktičari i motivatori iz Srbije i inostranstva", poručuje Kovač.
 
Na portalu webiz.me možete svakog dana da pratite ko će od predavača učestvovati na ovogodišnjoj konferenciji. Kao i prošle godine, Webiz edukacija je u potpunosti posvećena e-commerce, ali će ove godina tema biti obrađena sa mnogo više aspekata.
 
"Edukacija, kao i konferencija, ima međunarodni karakter, zbog predavača koji nam stižu iz Italije, Holandije, Slovenije, Hrvatske. Pokrili smo sve oblasti e-commerca od odabira platformi, korisničkog iskustva, brige o kupcima, plaćanja, sigurnosti, CRM-a, dropshipping-a. Predavači su kao i svaki put predstavnici najeminentnijih kompanija koje se bave ili razvijaju e-commerce rešenja. Kako je edukacija namenjena poslovnim ljudima, za njih smo pripremili kvalitetan networking jer se vrlo radujemo saradnjama i poslovnima koji su sklopljeni baš na našim događajima", dodaje Kovač.
 
Cena kotizacije za Webiz konferenciju iznosi 3.600 dinara tri dana. A o tome kakav je popust omogućen studentima, kao i po kojoj ceni se mogu obezbediti kotizacija za Webiz E-commerce edukaciju, pogledajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.