Lidl otvara još sedam prodavnica u Srbiji

Generalni direktor kompanije Lidl Srbija Tomislav Šapina izjavio je da će ta trgovinska kompanija nastaviti sa širenjem mreže prodavnica i najavio da će do kraja godine biti otvoreno još sedam prodavnica.
Lidl otvara još sedam prodavnica u Srbiji
Foto: 021.rs
Prodavnice će biti otvorene u Beogradu kod Ade Ciganlije, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu.
 
Kako je saopšteno, Šapina je zahvalio potrošačima na strpljenju i zaposlenima na zalaganju nakon otvaranja prvih 16 prodavnica tog nemačkog trgovinskog lanca.  
 
"Radili smo najbolje što smo umeli i izvinjavam se ako je iko doživeo bilo kakve neprijatnosti", rekao je Šapina.
 
Kako je izgledalo otvaranje Lidla u Novom Sadu možete pogledati OVDE.
  • Kakve gluposti

    17.10.2018 12:55
    @Novi Sad moj grad - nemoguće je da neko "zaboravlja da u Novom Sadu trenutno živi stanovnika kao u Beogradu pre par godina" jer je takva informacija potpuno netačna te stoga niko ne može da zaboravi nešto što nikada nije ni znao. U Beogradu je pre nekoliko godina živelo oko 1,7 miliona stanovnika, da li možete da elaborirate vašu izjavu i ukažete gde se smestilo više od milion novih stanovnika u Novi Sad obzirom da ne postoji toliki stambeni kapacitet u gradu? Lično sam zapanjen da ste sposobni da lupite takvu glupost i potom želite da vas neko shvati ozbiljno, jer ne verujem, odnosno bar se nadam da niste toliko glupi da zaista verujete da u Novom Sadu ima toliko stanovnika.
    Na stranu sa time, ovakve gužve su bile i kada su se otvarali Merkator, Univer, Tempo itd. Da li ste i tada tražili i zahtevali da otvaraju više prodavnica po gradu ili ste sačekali da prođe taj period? Ne brinite, alat nije kvarljiva roba, kupićete ga sledeće nedelje.
  • ffm

    16.10.2018 19:25
    Filijale
    Novi Sad ce dobiti jos nekoliko Lidl Prodavnica kao i Beograd to je sasvim normalno.
    Sto se tice manjih mesta , sasvim je normalno da i manja mesta kao Indjija ili Pazova , Batajnica dobiju po jednu Filijalu. Lidl svuda na zapadu po manjim Gradovima ima svoje Filijale a veoma cesto i po manjim selima ako su po dva tri sela u blizini.......zato samo strpljenja ...bice ga svuda
  • @Mile

    16.10.2018 07:56
    Ne potcenjuje, otvara koliko mu je rečeno i gde mu je rečeno i dozvoljeno. Ovo je samo jedan mali od milion načina da se gradjani ovog grada na Severu Srbije ponize.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija