VIDEO: Google Pixel telefon izdržao sat vremena u vodi

Za razliku od većine flagship telefona današnjice, Google Pixel ne dolazi sa rejtingom otpornosti na vodu koji omogućava da telefon može da bude potopljen.

Ima samo IP53 rejting, što znači da može da funkcioniše ukoliko bude "poprskan" vodom. Međutim, često ocene rejtinga nisu u skladu sa stvarnim stanjem, kao što smo to videli kod iPhone 7 telefona koji je izdržao čitav sat pod vodom.

Google Pixel telefon je takođe preživeo sat vremena pod vodom, i to u punom bokalu vode. Naravno, treba reći da bokal vode nema dovoljan pritisak da napravi neko oštećenje, ali ovde ipak govorimo o telefonu koji ima "samo" IP53 rejting. Takav rejting ne dozvoljava bilo kakva potapanja telefona u vodu.

Jedini problem je doživeo zvučnik, ali se u videu ne precizira tačno kada su problemi nastali. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija