Maska za telefon koja pravi kafu

Osobe kojima bezbrojne funkcije na telefonima nisu dovoljne, iz Italije stiže maska za telefon koja možeda napravi espreso.
Maska za telefon koja pravi kafu
Foto: YouTube
"Mokase" može da skuva 25 mililitara napitka na temperaturi od 50 do 60 stepeni i da je zatim sipa kroz mali otvor na vrhu. Potrebno je ubaciti tanak uložak sa kafom i vodom i preko aplikacije na telefonu aktivirati proces, prenose Novosti.
 
Aparat ima svoju sopstvenu bateriju koja dostiže željenu temperaturu za 5 do 8 sekundi, dok su površine u kontaktu sa tečnošću od legure aluminijuma i silikona, otpornih na toplotu.
 
Međutim, Italijani nisu baš imali sreće sa prikupljanjem sredstava za svoj čudan izum, koji je usput patentiran, tako da je njihova kampanja na Kickstarter-u trenutno suspendovana, sa prikupljenih nešto više od 4.000 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija