Aplikacija Slavdroid tastaturu pretvara u ćiriličnu

Slavdroid je već poznata aplikacija u Srbiji i regionu, i ako još uvek niste čuli za nju, evo, mi ćemo da vas uputimo na Android Play da je preuzmete.
Aplikacija Slavdroid tastaturu pretvara u ćiriličnu
Foto: Pixabay
Iako je osvežena poslednji put u septembru 2016. godine, ocena od čak 4.7, na osnovu 2.500 glasova, govori u prilog njenom kvalitetu. Dodatan plus je što Slavdroid ne zahteva nikakvu dodatnu dozvolu za instalaciju, pa možete da budete prilično sigurni da vas neće špijunirati.
 
Slavdroid omogućava da Android tastaturu, modifikaciju proizvođačke tastature, Gboard tastaturu ili bilo koju drugu koju imate u telefonu zamenite ćiriličnom sa svim slovima u svakom meniju u kojem se vrši unos teksta.
 
Omogućava da odaberete vrstu fonta, boju, veličinu, kao i da omogućite specijalne karaktere, zvuk kuckanja, vibraciju kuckanja, pregled ukucanog slova, pa čak i da englesku tastaturu prikažete u maniru nekih ćiriličnih fontova - Slavjanska, Platan, Pisana, Resavska itd.
 
Ukoliko volite ćirilicu, Slavdroid je svakako aplikacija koju morate imati. Besplatna je i dostupna za gotovo sve tipove Android uređaja, ne sadrži reklame i ne traži pristup privatnim podacima korisnika...
  • Miki

    28.06.2019 11:35
    Svašta
    Они који мрзе ћирилицу и нису Срби тако да су ваши коментари небитни и глупи. Толико о глупим, небитним коментарима и људима попут вас.
  • bez nametanja

    10.06.2017 09:07
    Nekada mi je bila prihvatljiva iako je nisam koristio kao ni 99% Vojvođana, ali od kada su počeli da nam je nameću zamrzeo sam je. To im je efekat nametanja, propagande, forsiranja, insistiranja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija