Nokia 3310 sa likovima Putina i Trampa košta 2.500 dolara

Neki ljudi kupuju i čuvaju novine kao podsetnik na istorijske događaje, ali danas se smišljaju novi načini, a jedan od njih je specijalni Nokijin mobilni telefon, kojim je ruska kompanija Caviar obeležila susret američkog predsednika Donalda Trampa i njegovog ruskog kolege Vladimira Putina.
Radi se o novoj Nokiji 3310, koja na zadnjoj strani sadrži portrete dvojice predsednika napravljene od zlata. Mobilni je napravljen kako bi se obeležio Trampov i Putinov susret na Samitu G20 u Hamburgu.
 
Srednje drugme na mobilnom sadrži logo Samita G20, dok je njegovo kućište napravljeno od kaljenog titanijuma. Podaci o lokaciji Samita su ispisani na zadnjem delu.
 
Cena uređaja iznosi 2.500 dolara.
 
Kompanija Caviar je na svojoj internet-stranici navela da portreti gledaju u istom pravcu i da to simbolizuje "zajedničku želju za napretkom u američko-ruskim odnosima".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija