Aplikacija Sarahah za anonimno slanje poruka sve popularnija

Saudijski developer ZainAlbadin Tawfiq (29) napravio je aplikaciju Sarahah koja omogućava anonimno slanje poruka i komuniciranje.
Aplikacija je postala veoma popularna i do sada ima 300 miliona korisnika.
 
Aplikacija omogućava da vam poruku pošalje svako ko ima link vašeg profila. Doživela je veliku popularnost nakon što je Snapchat omogućio korisnicima da dele linkove.
 
Sarahah je u vrhu aplikacija Apple Storea u više od 30 zemalja sveta. Zanimljivo je da je održavaju samo tri osobe.
 
"Bio sam optimističan, ali moj prvobitni cilj je bio da dostignemo broj od 1.000 poruka. Sada imamo više od 300 miliona poruka. Zloupotreba je izazov za društvene mreže. Preduzeli smo mnogo mera o kojima ne želim da otkrivam detalje, jer ne želimo zlostavljačima i sličnima da olakšamo posao", rekao je Tawfiq.
 
Korisnici mogu da blokiraju one koji ih uznemiravaju. Eksperti su savetovali roditelje da otvoreno komuniciraju sa svojom decom i rizicima korišćenja ovakve aplikacije, i ograniče vreme koje provode online.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija