Stiže novi Gmail

Prošle su godine od zadnjeg redizajna i Google konačno ima planove za modenizaciju Gmaila.
Stiže novi Gmail
Foto: Pixabay
Najveće novosti su uvođenje odlaganja za pristiglu poštu i vanmrežni način rada.
 
Jedna od novosti je mogućnost direktnog pristupa Googleovom kalendaru sa interfejsa Gmaila, što bi moglo da obraduje korisnike Outlooka.
 
Osim toga, najavljuje se opcija odlaganja pošte kako bi se mogla ponovno pojavljivati u pristigloj pošti satima ili danima kasnije. Vrlo korisno ako ne možete odmah odgovoriti na određenu poruku. Ako upotrebljavate Gmail na iOs ili Android mobilnim telefonima, možda već koristite pametne odgovore koji će uskoro postati dostupni i na desktop verziji.
 
Takođe, Google radi na novom načinu čuvanja vaših poruka na računar kako biste mogli da ih pregledate i u vanmrežnom načinu rada. Budući da kompanija polako isključuje Chromeove aplikacije, Google će sada upotrebljavati standardne web-tehnologije kako bi pretraživač sačuvao podatke.
 
Ažuriranje bi moglo negativno da utiče na rad nekih popularnih dodatka za Gmail, kao što su Clearbit, Streak i slično.
 
Testna beta verzija za pristup novom Gmailu trebalo bi da bude dostupna u nadolazećim sedmicama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija