Stigle prve žalbe na nove Iphone telefone

Apple-ovi najnoviji i najskuplji telefoni su napokon u rukama brojnih korisnika, a sa odlaskom prvih uređaja stigli su i prvi prigovori.
Korisnici se žale na slab signal. Apple-ov najnoviji i najskuplji telefoni iPhone XS i XS MAX imaju problem sa pronalaženjem mreža. Uređaj, prema rečima brojnih korisnika Apple Support foruma i Reddita, naglo gubi Wi-Fi signal, kao i mobilni signal - i to bez očiglednog razloga. 
 
iPhone čak estetski "pati" zbog ugradnje još jedne "crte" za antenu, ali prema svemu sudeći, ni ona nije dovoljna. Tehno stručnjaci pretpostavljaju da je za slab signal odgovoran sam uređaj, a ne lokalna mreža (kao što se prvobitno pretpostavljalo). 
 
Po njima ovaj problem uzrokuje ili softver ili sam hardver antene. Ako je reč o softverskoj grešci, Apple će je rešiti jednostavnim update-om. Ako je reč o neispravnoj anteni, to će biti mala katastrofa za Apple koja uključuje veliki broj vraćenih telefona. 
 
Apple za sada ćuti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija