Ostavio bebu u vrelim kolima i otišao u strtiptiz klub

Policija u Los Anđelesu uhapsila je nesavesnog oca koji je ostavio svoje dete u vrelom automobilu da bi otišao u striptiz klub.
Ostavio bebu u vrelim kolima i otišao u strtiptiz klub
Foto: 021

Ovinu Darginu (26) određen je desetodnevni pritvor zbog zanemarivanja maloletne ćerke.

Dargin je svoju devetomesečnu ćerkicu ostavio u automobilu u dva sata popodne kako bi otišao u striptiz klub. Bebu koja je bila na korak od gubitka svesti uočili su prolaznici koji su brže bolje razbili prozor i pozvali policiju.

Policija je oca pronašla u striptiz klubu sa plesačicom u krilu, što je Dargina veoma razbesnelo.

"Samo mi donesite moje dete, znam da sam zaj**** stvar", hladno je odgovorio Dargin nakon čega je uhapšen. 

  • Мунгос

    30.04.2017 12:33
    Предлажем амандман на наш Закон о заштити породице, који гласи: „Уколико отац или мајка оставе дете у колима да би отишли на стрип-тиз, казнити их затвором, а ако дете остане живо, одузети им дете и дати га на одгој у дом „Рокфелер“.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet