Ukradena tijara sa 367 dijamanata vojvotkinje Hilde

Tijara od zlata i platine, ukrašena sa 367 dijamanata, koja je pripadala vojvotkinji Hildi fon Baden, ukradena je iz nemačkog muzeja, saopštila je policija u toj zemlji.

Kako je navela kriminalistička policija Baden-Virtemberga, krađa tijare, čija se vrednost procenjuje na 1,2 miliona evra, iz muzeja u Karlsruheu otkrivena je 29. aprila.

Policija traga za svedocima koji su primetili nešto neobično u vreme krađe.

Tijara je ukradena iz zaključanog kabineta u kraljevskoj sobi u muzeju. Pripadala je vojvotkinji Hildi fon Baden, koja je živela od 1864. do 1952.

  • miki

    09.05.2017 15:43
    A,od koga ju je ona ukrala? Zna li se?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je izveo napad unutar Irana, rekao je američki zvaničnik za CNN, o akciji koja preti da gurne region dublje u sukob.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.