Srbin proteran iz Ohaja zbog ratne prošlosti

Sud u Ohaju je naredio proterivanje pedesetdevetogodišnjeg Ilije Josipovića, jer je krio da je bio pripadnik srpskih snaga na području bivše Jugoslavije.
Srbin proteran iz Ohaja zbog ratne prošlosti
Foto: Pixabay
Josipović je ove godine priznao da je dokumenta za useljenje u SAD dobio zahvaljujući prevari, zbog čega je osuđen na osam meseci kućnog pritvora.
 
Tužilaštvo je saopštilo da Josipović 2002. godine, kada je zatražio status izbeglice, nije naveo da je od 1992. do 1996. bio pripadnik srpskih snaga.
  • Dragan

    18.05.2017 15:24
    Rusofil_IQ0
    Jednoga dana, kao Srbin, budes proteran sa svoje zemlje, da ti najveću sin srpskoga naroda kaže da u Srbiji nema mesta za tebe već da treba da ideš na Kosovo zbog ravnoteže stanovništva. Pa da ti onda Karitas ponudi da odeš iz Srbije zato što živiš u mešovitom braku, ali da pre toga ispuniš formular sa istorijom gde ćeš navesti čije si vojske (RSK a može biti sutra i Automne Pokrajne Vojvodine) bio pripadnik jer je to uslov za useljenje u Ameriku, Australiju ili Kanadu...
    Baš me zanima koliki će ti IQ trebati da savladaš ovu teoriju!?
  • ПЈП

    18.05.2017 07:45
    @Rusofil_IQ0
    Ти си дечко болестан. СЛАВА СРПСКИМ БОРЦИМА!
  • Rusofil_IQ0

    17.05.2017 20:39
    E tako se to radi sa krezubim patriJotama, isti su samo u srbistanu bog i batina, mafijasi, lopovi, politicari, vlast, zato smo tu gde jesmo!!!!

    Ljudi i dalje ne svataju da se u gradjanskom ratu na sve tri strane vodio krvolocni rat zveri! retko je ko stitio svoj prag, vecina je silovala, ubijala i krala a jedan deo je bio mortus pijan 99% vremen i uopste nije svetsan sta se desavalo oko njega!

    Sad patriJote sto ste se hrabro "borili" (silovali, krali, itd) lupajte minus!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet