U Avganistanu počinje sa radom prvi TV kanal za žene

Novi televizijski kanal posvećen ženama uskoro počinje sa radom u Avganistanu, prvi takve vrste u zemlji čijom medijskom industrijom, kao i mnogim područjima u društvu, i dalje dominiraju muškarci.
U Avganistanu počinje sa radom prvi TV kanal za žene
Foto: Pixabay

Zan TV ("Ženska TV") počinje sa radom danas, nakon velike marketinške kampanje putem bilborda i društvenih medija, a voditelji i producenti su isključivo žene.

"Jako sam srećna što je ova TV stanica osnovana za žene, jer u našem društvu postoje žene koje nisu svesne svojih prava. Ova stanica dakle predstavlja žene i mi radimo na osnaživanju glasa žena kako bi one mogle da štite svoja prava", kazala je 20-godišnja producentkinja na ovoj TV stanici Katira Ahmadi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet