Ubijen slovenački glumac

Osumnjičeni za ubistvo slovenačkog glumca Gašpera Tiča nalazi se u pritvoru.
Tiča (44) je u nedelju u njegovom stanu u centru Ljubljane nožem ubio jedan 20-godišnjak. Policija zasad nije otkrila detalje zločina zbog interesa istrage.
 
Mediji koji se pozivaju na nezvanične izvore navode da je 20-godišnjak sam telefonom pozvao policiju i priznao da je ubio glumca, dok drugi izvori tvrde da su policiju oko 21 čas nazvali Tičevi susedi zbog galame koja je dolazila iz njegovog stana.
 
Motivi ubistva i dalje nisu poznati.
 
Gašper Tič bio je predsednik nacionalnog Društva dramskih umetnika, a proslavio se brojnim ulogama na televiziji i filmu. Bio je dobitnik više visokih državnih priznanja za svoj umetnički rad. Javnosti je poznat i po zapaženoj ulozi France Prešerna u nedavnom dugometražnom filmu.
 
Poreklom je iz Kopra, a zadnjih godina živeo je u Ljubljani nakon razvoda od glumice Nataše Tič Ralijan s kojom ima dvoje dece.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet